Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2018 09:54 - А ако Америка подготвя велико преселение заради Йелоустоун?!?
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3908 Коментари: 15 Гласове:
9

Последна промяна: 28.04.2018 06:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За да сме честни, трябва да отчитаме и тая възможност - че Тръмп жандарства по света от ЧЕРНА НЕОБХОДИМОСТ, а не защото е насилник начело на държава-жандарм..

Нищо ново. Йелаустоун може да експлодира всеки момент. Дали ще унищожи всичкия живат на Земато не е сигурно, но за Америка или за голяма част от нея - да. Не са янките хората, които ще чакат със скрастени ръце. И е естествено ВЕЧЕ да са си избрали МЕСТАТА ЗА ПРЕСЕЛЕНИЕ, На първо маясто изборът трябва да е ГЕОГРАФСКИ - обширни площи от мащаба на Северна Америка, с подобен климат. Дали са населени с араби, с европейци или сибиряци, е второстепенен въпрос.

"Оцелява по-силният" е тяхно открито верую, а скротото е, че и коварството и отровата са позволени. Все пак ИСТОРИЧЕСКИ  и оттам емоционално, СЛАВЯНИТЕ са удобен избор, на второ място след арабите. И двете тия раси за янките са особена версия на "куче, което лежи на сено" - като не може да ползва "сеното" пълноценно, то го продава скъпо на ония които могат, т.е. - на Запада с Уолстрийт начело.

Останалото всеки може да допише сам. Не че горното не го зное всеки. Но "за сватба и за погребение никога няма удобно време". И който може избира - за него сватбата, за другите погребението.

Но трябва да споменем и друго ВСЕИЗВЕСТНО нещо - янките са най-въоръженият народ. И едва ли случайно Тръмп не даде и дума да се издума за ограничаване притежанието на оръжие от цивилни лица. А при Велико Преселение, и както НЕПРЕМЕННО ЩЕ НАСТЪПИ ГЛАД и разграбване на магазини, и ограбване на съседи и т.н., въоръжените ще имат силно предимство. Пази, пази, пази Боже!!!

ПП: Не само Русия, но и Сърбия НЕ ЩЕ ДА СЕ РАЗОРЪЖАВА и да намалява армията си. Нас ни излъгаха и ни принудиха да се разоръжим в зората на розовите евро-атлантически сънища...


Тагове:   путин,   Тръмп,   йелаустоун,


Гласувай:
10



1. koshava - Едно уточнение само....
25.04.2018 10:39
Едно уточнение само,според мен славяните са на първо място.
цитирай
2. shtaparov - Сърбия е руски сателит, който се ...
25.04.2018 11:36
Сърбия е руски сателит,който се готви за агресия срещу България,Македония и Албания- затова не иска да се разоръжава.
цитирай
3. shtaparov - Едно уточнение само, според мен ...
25.04.2018 11:39
koshava написа:
Едно уточнение само,според мен славяните са на първо място.

"Славяни" няма- те са измислени в последните 2-3 века,а истинското им име е "пра"-Български племена. Руснаците ги наричат "славянски" племена,понеже не могат да ги нарекат "руски"- затова ни будалкат с измислените от тях "славяни".
цитирай
4. barin - Здравей, krumbelosvet. За Йело...
25.04.2018 11:48
Здравей, krumbelosvet. За Йелоустоун съм чел, че може да изригне и да причини невъобразими поразии. Това обаче е твърде вероятно скоро да не се случи. Изригванията на супервулканите са редки. Няма индикации засега.
Поздрави!
цитирай
5. krumbelosvet - Чудесно, shtaparov, благодаря ти! А на барин ще кажа, че...
25.04.2018 12:09
shtaparov ДОКАЗВА, че и светът да свършва, анти-комите и ру-фобите няма да спрат да пеят песента, натикана в главите им от немски и англосакски фаши. И смъртта от американски куршум ще им е сладка. Боже, Боже.
А относно Йелоустоун, драги барин, щироко е известно, че той е изригвал през 600 000 години, които вече са изтекли от последното изригване. До преди години публикуваха с колко се надига калдерата сега. Ти очакваш ли, че ще публикуват най-пресните данни?
цитирай
6. shtaparov - shtaparov ДОКАЗВА, че ...
25.04.2018 12:18
krumbelosvet написа:
shtaparov ДОКАЗВА, че и светът да свършва, анти-комите и ру-фобите няма да спрат да пеят песента, натикана в главите им от немски и англосакски фаши. И смъртта от американски куршум ще им е сладка. Боже, Боже.
А относно Йелоустоун, драги барин, щироко е известно, че той е изригвал през 600 000 години, които вече са изтекли от последното изригване. До преди години публикуваха с колко се надига калдерата сега. Ти очакваш ли, че ще публикуват най-пресните данни?

Случаят с Йелоустоун е поредното будалкане- американците не са много по-честни от руснаците (не говоря за обикновените хора разбира се- те почти всичките са като нас). А приказката за "анти"-лонгурите и артефакто-"фобите" ми е известна: изтъркано ретроградно демоде от края на XIX и началото на ХХ век,
време е вече да я забравиш,ако искаш да си в крак с времето.
цитирай
7. barin - Здравей, krumbelosvet. Америк...
25.04.2018 12:31
Здравей, krumbelosvet. Американците няма да оповестят света за евентуално предстоящо изригване на вулкана Йелоустоун. Те крият всичко, което не им е удобно, както и за зона 51 и евентуално съхранение на труп на извънземен от Розуел 1946 г.( ако има такъв) и болестта СПИН откъде е дошла. Ако има някакво засилване на вулканичната дейност, то засега са само писания
Поздрави!
цитирай
8. merlin68 - Не мисля, че има опасност америк...
26.04.2018 00:39
Не мисля, че има опасност американците да емигрират насам. Ако наистина предвидят близко изригване на Йелостон, от САЩ ще мигрират само няколко десетки хиляди, може би стотина хиляди, останалите никой за нищо не ги бръсне, ще ги оставят там да се опекат.
цитирай
9. apostapostoloff - Американците ни разоръжиха, защото
26.04.2018 06:35
искат да се преселят на наша територия. Но преди това ще утепат всички шапшале като теб, та да не им пречат.
цитирай
10. whitebarde - бе какво да кажа
26.04.2018 07:43
в моя град всичко пустее. В нашия вход има само три обитаеми апартамента. Свободно место има. Да идва който ще..
цитирай
11. alchemist - Очаквам пак да бъда попилян и Крум да започне да се газира.
26.04.2018 08:26
Всъщност славяните са измислица на германката Екатерина Велика(кой знае защо?), с имперска цел. След това самите западняци използват това наименование като общо събирателно - пангерманизма на лудият австрийски ефрейтор му прави компания. Дотук нищо саморасло и измислено. Всичко е като по учебник.
Относно прословутите западняци, ще кажа, че те са варвари в лъскави дрехи. Даже симпатизирам повече на евреите, отколкото на тях.
Относно "Жълтия камък" мога да кажа, че има доста време докато се активизира. А работата е там че янките са си направили сметката и не си пипат ресурсите, а налитат на чуждите. Пазят си своите.
цитирай
12. oia - Най- напред--коренното америк...
26.04.2018 08:59
Най- напред--коренното американско население е в резервати. След това е започнало запълване на територията с престъпниците. Надявам се, че почти всички
знаят кои са диригентите на този процес. Така, че те отдавна не живеят само на едно място--сиреч в страната с неограничените възможности. А биологичната масата с която е запълнена тази територия---не може да се каже, че ще успее да напусне пъкъла, когато чудовището се събуди окончателно. Да помислим
кой е в основата на всички злини в глобален мащаб още от древни времена,
но срещу природата винаги са безпомощни. Никога не забравяйте ватикана,
каква институция е, а и най- важно---ЧИЯ. Не мога да напиша ватикан с главна
буква--имам съображения. Славяни ???? Името е съвсем друго---и е второто име
на БЪЛГАРИ. Българите са с две имена. Не говоря за личните. Хайде да се събудим бе хора--и да си потърсим летописа, а не историята. Нищо лично
Стига са ни размятали лъжите си, измислиците си,-- придружени с коварствата и алчността им.
цитирай
13. gothic - Писна ми....
26.04.2018 09:53
.... малоумници да спрягат темата "Йелоустоун" без да им е ясно за какво точно става дума. Първият момент е, че той наистина изригва през около 600 000 години. Обаче допускът е плюс-минус 10 000 години. И на второ място, при евентуално изригване, най "облагодетелствани" ще са.... самите американци. Защото ще си отидат /почти/ мигновено. Трагедията започва след това - за целият останал свят. Бавна и мъчителна смърт. Защото мегавулканите повлияват фатално на земния климат. Справка - изригването на Тоба в Индонезия преди около 75 000 години. Имаше филмче за него, който иска - може да си го потърси, та да се попросветли.....
цитирай
14. krumbelosvet - Отдъхнах си
26.04.2018 14:56
Постът има 19 (деветнадесет) реда. Това не е достатъчно даже да се преразкаже известното за тоя свръх-вулкан. Да не говорим какво може да се допусне.
13-тия комент, на писналия колега, е още по-кратък. И ни най-малко не оборва главното - че НЕ СЕ ЗНАЕ кога ще избухне, и че ескалацията може да се случи много бързо.
Но НИКОЙ НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ на Г Л А В Н О Т О - че се опитвам да разгледам възможността за БЛАГОРОДНО ОБЯСНЕНИЕ на лъжите и войните на Запада под ръководството на безспорния КРЪСТНИК. Все пак, не е дребна работа да се погазват уставите на ООН и на НАТО и, нещо повече, да се връщаме преди Римското прави и даже преди Стария завет, и да падаме под равнището на Хитлер, който организира Лайпцигският процес и го предаваше НА ЖИВО по радиото. А Тереза Змей и Тръмп обвиняват, съдят и НАКАЗВАТ без доказателства и без процес. И почти целият Запад тръгна като стадо след тях...
цитирай
15. krumbelosvet - Славяни има толкова, колкото има траки.
28.05.2021 06:03
И двата етнонима са елински и означават РОБИ. Защото малко тракийски племена достигат ДЪРЖАВНА организация. Както и братята им скити. Повечето племена, със своята племенно-селска обществена организация, са били лесна плячка за експедициите на елинските градове-държави. Самоназванията на тия племена са други и те ги сменят с лекота.
Словените са изключение. Като съседи на елините, те са приели ЧУЖДОТО название.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953066
Постинги: 1158
Коментари: 3378
Гласове: 3572
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031