Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2009 12:43 - 204 784 луди vs. Антон Кутев
Автор: thetrooper Категория: Политика   
Прочетен: 5823 Коментари: 19 Гласове:
0

Последна промяна: 11.06.2009 12:47


Вчера Антон Кутев от БСП официално нарече "луди" всички 204 784 българи  и други граждани на Европейския съюз, които на 7 юни гласувахме за Синята коалиция. Ето и изказване то на другаря Кутев в целия му блясък, предоставено от Ваня Панайотова:

Антон Кутев: На всеки 100 души все още има по трима луди, които да си пускат гласа за дясната коалиция 10 юни 2009 | 19:26 | Агенция "Фокус"


София. На всеки 100 души все още има по трима луди, които да си пускат гласа за дясната коалиция. И това е благодарение на Иван Костов, човекът, който си позволява да дава оценки в момента. Това каза пред Агенция “Фокус” Антон Кутев от Изпълнителното бюро на БСП по повод изявленията на Синята коалиция след отчета на правителството. „Не мога да разбера защо Костов се опитва да дойде отново на власт? По негово време той разпродаде къде що можа. След цялата разруха на икономиката, след РМД-ата, които успя да постигне, след бандитската приватизация, след абсолютната престъпност, която е несравнима с днешната и всичко това, което той успя за няколко години да направи, да говори той кои били провалените правителства.


Извинявам се, но сегашното правителство има най-малкото в 4 или 5 сектора неща, които може да отчете за разлика от него. За първи път това правителство може да говори за устойчив икономически растеж. За първи път това правителство може да говори за вдигане на пенсиите. Когато този човек оряза пенсиите на половин България и остави най-малко 200 000 пенсионери да мрат от глад. И този същият сега да има нахалството да дава оценки на правителства подред. Отгоре на всичко самото присъствие на този човек в политиката всъщност съсипа цялото дясно пространство”, каза Кутев.

По думите му в момента, ако „един напълно недоказан политик като Бойко Борисов овладява дясното пространство, това е само благодарение на това, че Иван Костов още стои в политическото пространство и съсипва всичко останало”. „Не приемам никакви квалификации от страна на Иван Костов за това как е управлявана държавата в миналото, докато накрая не си направи сметка какво направи той, защото след неговото управление, което свърши преди 8 години, те продължават да не могат да съберат повече от 3 или 4 процента от населението на България да гласуват за тях”, каза Кутев.

На въпрос дали премиерът Сергей Станишев се крие от дебат с Иван Костов и Мартин Димитров, каквито са обвиненията към него, Кутев каза: „Те нямат електоралното присъствие, за да искат дебат с премиера”. По думите му никой от тях не е на положението на премиера, за да искат да се явят на дебат с него. „Ако Иван Костов поиска дебат с Ивайло Калфин като вицепремиер, ако Калфин се съгласи, би могъл да го даде. Аз също съм насреща. Нямам нищо против да дебатирам с Иван Костов колкото поиска. Така че да говорим, че БСП бяга от дебат е пълна глупост. Иначе всички искаме да си говорим с големите хора, само че това се отдава само на хора, които имат съответната позиция в обществото и когато от една политическа сила имат точно два или три процента подкрепа от населението, извинявам се, но просто не му е такава ситуацията. Да си извоюва същата съответната ситуация и ще говори, с когото си иска, но сега няма нивото, за да го прави”, каза той.

Цветомира ГЕОРГИЕВА


Речникът е беден за да се коментира този словесен бълвоч. Затова и няма да го коментирам. Само предлагам на всички, към когото е насочен, да поискаме публично извинение в седемдневен срок. Извинението да се състои в следното:

ДРУГАРЯТ АНТОН КУТЕВ ДА ЗАСТАНЕ ПРЕД КАМЕРИТЕ НА ОСНОВНИТЕ МЕДИИ, ДА ПРОВРЕ ГЛАВА МЕЖДУ РАЗКРАЧЕНИТЕ СИ КРАКА И ДА СИ ЦЕЛУНЕ ЗАДНИКА.

В противен случай всеки от нас се счита свободен да даде другаря Кутев под съд за обида. 204 784 съдебни иска май ще му дойдат множко, а?
                      image



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zabylgarite - Kутев има
11.06.2009 12:47
Кутев има фирма за производство на бельо.Лапачката от политиката му изглежда недостатъчна явно.Абсолютно нагъл и противен тип,равен на Румен Петков,каквато е и цялата им престъпна банда БКП-БСП.
цитирай
2. анонимен - Алкохолика на снимката!
11.06.2009 12:49
Не заслужава това!
цитирай
3. thetrooper - и как се казват продуктите на тази фирма?
11.06.2009 12:50
За да започнем акция за бойкот...
цитирай
4. vminev - trooper, трудно нещо си поискал. ...
11.06.2009 12:57
trooper,

трудно нещо си поискал. Кутев ще трябва да отиде на йога....а дори и тогава може да каже: - Ми то thetrooper-а не ми е на нивото - к,во иска, с,а от мене, а ?!

Нищо ново, приятелю. Цинизъм, гордост, простащина. Дори и да са верни нещата относно Костов, дори и най-глупавите и слепите да са гласували за него, то ВЪПРОСНИЯТ КУТЕВ, ТОЧНО ОТ НЕИЗМЕРИМО ВИСОКАТА СИ ПОЗИЦИЯ НА ПОЛИТИК И ТНТ... НА БСП БИ ТРЯБВАЛО ДА ДЪРЖИ НУЖНИЯТ ТОН И УВАЖЕНИЕ- в противен случай той просто си е един кръчмарски заяждач, какъвто виждам и че е , всъщност....за съжаление...а се има за нещо...

Българийо, горко ти-...при такива политици и такова управление...??!!!

А за съдебните искове - подкрепям те. Тази просташка изцепка трябва да се санкционира с цяяялата тежест на закона, така че да смъкнем Д-РЯТ КУТЕВ ОТ ВИСИНИТЕ И ДА ГО ПРИЗЕМИМ В СЪД. ЗАЛА НА НЕПРИЯТНИЯТ ДЪРВЕН СТОЛ...само че ...аз не гласувах...като какъв ли идиот съм пък сега в очите на д-рят ?!!! Общо - взето не ми и пука.

Поздрави, Владо.
цитирай
5. thetrooper - @анонимен 2
11.06.2009 12:58
какво точно не заслужава?
цитирай
6. thetrooper - @vminev
11.06.2009 13:01
Следващият път гласувай за Синята коалиция. Не можеш да го съдиш за изявление със задна дата, но може пък и да ти излезе късмета и Кутето да изръси нещо подобно и след 5 юли:)
цитирай
7. vminev - А, не бих гласувал за сините. Де ф...
11.06.2009 13:08
А, не бих гласувал за сините. Де факто ... наистина няма реално погледнато стойностен човек-ци, за които с удоволствие да гласуваш, но това е друга тема и аз имам малко по-различни "разбирания".

Иначе бих подал иск срещу Кутев, но съм УБЕДЕН че идеята ти освен мен и още двама - трима няма да има РЕАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ- всички се пеним и сме страшни, но като дойде време да се направи нещото ...просто ставаме смешни.

Бог Е Верен, човеците са лъх на вятъра... :-)

Поздрави.
цитирай
8. thetrooper - ами никой не ви е виновен
11.06.2009 13:10
че ставате смешни...
цитирай
9. vminev - Значи ти си готов с жалбата до съда? ...
11.06.2009 13:11
Значи ти си готов с жалбата до съда? :-) И кога я пускаш?
цитирай
10. анонимен - Кутев задължително
11.06.2009 14:15
трябва преди да почва да говори, всеки път да си удря главата с ЛЯВОТО копито, за да си намести мислите - нормалните. Или е много ядосан, или е много изплашен, или, което е най-вероятно, нещо не му е наред. Не казвам, че е луд, опазил ме Бог. Явно в това състояние са всички от ръководството на БСП, като слушам чуруликането на Сергей по време на така наречения " отчет ". Да ме пази Бог от такова състояние на стари години , те как ще са тогава, не зная.
цитирай
11. bamby13 - Изобщо не го приемам за обида
11.06.2009 14:16
За мен лично, важното е не е какво, а кой говори по май адрес. Плебса мислещ се за нещо повече от обикновена комунистическа подлога, спокойно може да избере къде да иде.
1. на пи**ка си лелина
2. на баба си у з*д*и*а
3. на ма*ната си
думите на недостоен човек са празни за мен
цитирай
12. анонимен - Още по снимката си личи...
12.06.2009 00:22
... че устата му смърди на гаднооооооооооооооооо...
цитирай
13. анонимен - Синята коалиция
12.06.2009 09:34
Все още ни трябват уроци, за да се откажем да приемаме манипулирането което ни правят някои политици в ефира. Отваряйте си ума хора, за да разбирате кое е истинското говорене.
цитирай
14. анонимен - не си правете труда!
13.06.2009 12:34
този човек не може да бъде съден зашото е луд!
той има червена ( жълта) книжка!
цитирай
15. nkf - кутев е типичното лице на соц. въ...
13.06.2009 12:57
кутев е типичното лице на соц.върхушката,имаща своите корени в преддеветосептемврийският цървул-пролетариат.Наглостта,простащината и дебелоочието са били винаги преобладаваща част от словесните полюции на тази креатура.И макар ,в случая, да съм съгласен със справедливото възмущение и може би гняв от страна на автора на блога,то питам, не е ли марксиста иван костов основната причина за политическото възкресение на болшевиците след 2001 г.?Иван Костоив ли е медикамента за лечение на комунистическата болест?И ако е той,защо не предизвика процеса на декомунизация и ефекта на лустрацията?Ако това беше станало-а иван костов имаше възможност да го направи-сега гоце,доган Б.Б.,разни кошлуковци, да не говорим за явната червена измет щяха да са вън от политиката,бизнеса и медиите.
цитирай
16. thetrooper - @nkf
13.06.2009 14:24
Страхотно определение - "цървул-пролетариат":)

Според мен главният виновник за реанимирането на червените боклуци е Симеон Мадридски. Макар да не е официално огласен като агент на ДС, близостта му с нечистоплътни среди (Тилев, Доган, "Мултигруп") говори достатъчно. Вместо да предяви справедливи претенции към българския трон (тогава комунистите бяха навряни в кучи г*з и нямаше по-удобен момент да върнем монархията), Симеон се отрече от короната, създавайки партия, увлече мнозинството "неутрални" избиратели и съсипа всички опити за лустрация. Последващият му съюз с комунистите само разкри ролята, за която бе върнат.

Що се отнася до Иван Костов, една основателна причина да не доведе декомунизацията докрай би била следната: пълното отваряне на досиетата би довело до разпадане на парламентарната група на СДС и загуба на мнозинство, подобно на Филип Димитров през 1992г. Все пак през 1997г. в ОДС се намърда всякаква паплач (например Бисеров и Данчо Ментата). За разлика от сега, когато листите на Синята коалиция са чисти от ченгета и други отрепки.
цитирай
17. анонимен - Костов в условията на демокрация
14.06.2009 16:21
и приналичието на купища ченгета във всички власти и на всички нива, успя за един мандат да направи положителни неща за България повече, отколкото можеше да се предполага.Трябваше му поне още един мандат, за да довърши мащабните реформи, които предприе за европеизацията на страната, но комунягите, чрез докарването на царя не му позволиха.
На предизборни събирания през 2001г. съм чувал самия Костов да казва,че нещата на края на управлението му са били такива, че се е опасявал дали ще може да изкара мандата до края.Били са активирани всички прикрити агенти и подставени лица, които видяхме колко и какви са сега, при Мартин Димитров.
Да се обвинява Костов е конрапродуктивно и това служи на интересите единствено на комунистите.
цитирай
18. nkf - thetrooper, симо мадридски е само ...
15.06.2009 16:46
thetrooper,симо мадридски е само последица на НЕизвършването на декомунизацията,симо мадридски беше наистина куклата на конци,която даде началото на настоящият комунистически ренесанс.Едвали са останали хора,които да не са прогледналои кои са силите стоящи зад негово нищожество С.С.Всъщност неговите лъжи нанесоха най-големите поражения върху обществения дух ,оказаха убийствено отражение върху него.Считам,че заигравката на някои необолшевишки среди (например "атака") около въпроса за царските имоти убива същината на казуса С.С.
И тъй като обстоятелствата около главните политически лица, на настоящата политическа сцена, са малко или много ясни и червените им етюди прозират от всякъде,то и затова няма смисъл да се дискутира около тях.Въпросът с иван костов обаче е "друга бира".За мен, този човек не е това,за което се представя и е далеч от изгражданият му образ.Казваш,че не направил декомунизация защото щяла да се разпадне групата на ОДС.Това обаче е компромис и при това по основен проблем,национален и идеологически.Щом с това е направил компромис,то тогава СДС няма своя кауза и няма защо да съществува.Нали ,то трябваше да излекува България от комунизма.Кой допусна Йордан Цонев до СДС?Цонев беше много близък до Костов.Аз лично съм ги виждал неведнъж заедно в Бургас .Цонев беше председател на "комисията по бюджет и финанси".костов незнаеше ли кой е цонев,след като цяла бургаска област -а вярвам и България- знаеше.Кой редеше листите на СДС?Имаше ли възможност Костов да промени Конституцията още в самото начало на управлението си-имаше.Защо не го направи?Костов пропусна-според мен нарочно,давайки необходимото време за реорганизация на червените-тези "златни" 4-ри години,когато беше на власт,да декомунизира страната.Как ще направи това сега?След като няма онази масова подкрепа,както през 1997-2001 г.Та сега неизбежно ще трябва да се коалира с пожарникаря.Същия пожарникар,който е предпочел да напусне МВР,но не и "Б"КП,който беше пазвантин на правешкото говедо (с извинение към говедата),който беше част от комунистическите криминални групировки,който назначи ченгето от ДС, главният азис на историческата чалга, любимец на людмила живкова, иманярът-божидар димитров, за кандидат депутат от "ГЕРБ".Ето това са вашите партньори.Толкова за костовия антикомунизъм.
цитирай
19. thetrooper - @nkf
15.06.2009 17:23
Това с разпадането на парламентарната група все пак е предположение - логично, но само предположение. Не мога да знам какво го е спряло да направи декомунизацията изцяло.

Кой редеше листите на СДС тогава също не знам, но явно е имало вътрешни борби на влияние и интереси. А Йордан Цонев накрая беше изхвърлен като мръсно коте от СДС и от властта, макар и по-късно, отколкото трябва.

За промени в Конституцията са нужни 161 депутати (2/3 мнозинство), а ОДС (парламентарните групи на СДС и Народния съюз) никога не са имали такова. Трябваше да се търси подкрепа от други партии - ДПС, Евролевица, Бизнес блок...

За масовата подкрепа си прав - сега с 10-15% изборен резултат няма как да се прокарат нужните промени. Това, което може да се направи, обаче (и всяка уважаваща себе си политическа сила е длъжна даго прави), е да се отстояват принципи и позиции:
- никакви ДС ченгета във властта;
- търсене на наказателна отговорност за престъпленията на сегашните управляващи;
- рзакъсване на обръчите от фирми и нулева толерантност към корупцията и кражбите на еврофондове.

А иначе ГЕРБ си е ГЕРБ, ние не можем да се месим във техните вътрешнопартийни дела. Но можем да отстояваме базисни искания при едно бъдещо коалицияонно управление.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: thetrooper
Категория: Политика
Прочетен: 2068590
Постинги: 264
Коментари: 3353
Гласове: 6456
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930