Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2009 06:07 - Бий, бий, бий - комуниста по главата - бий, бий, бий!
Автор: thetrooper Категория: Политика   
Прочетен: 2458 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 22.04.2011 22:53


Смачкахме ги! Ние, свободните български граждани, вчера наказахме управляващите и техните креатури!

Изкарахме НДСВ с шутове от българската политика!

Елиминирахме в зародиш опита на Ковачки да се намести във властта чрез корпоративен вот!

Създадохме национално единение срещу ДПС!

Направихме най-убедителния изборен разгром за комунистите от 1997 година насам!

Ето и първите прогнозни резултати на някои социологически агенции
dariknews.bg/view_article.php

Какво е видно отсега?

Партиите-членки на ЕНП (ГЕРБ и Синята коалиция) ще имат парламентарно мнозинство.

Партиите, деклариращи намерения да търсят наказателна отговорност на управляващите (ГЕРБ, Синята коалиция, Атака и РЗС) ще имат квалифицирано мнозинство.

При това положение - жална им майка на Доган, R5, Р. Овч., Масларова, Мик-off, Емел Етем, Делян Пеевски и цялата останала престъпна сган...

Време е за нов Закон за Защита на Държавата, Закон за изтребление на разбойниците и прочие крути мерки срещу комуняги и депесари!



Тагове:   ДПС,   победа,   мнозинство,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - Поздравявам ДПС за най добрият и...
06.07.2009 06:10
Поздравявам ДПС за най добрият изборен резултат.
Герб има двойна победа - спечели управлението, както и една опозиция (БСП ДПС), която ще го погкрепя в политиката, за добруването на България, няма да разкрие, че, изборните туристи бяха гербаджии.
ГЕРБ трябва да управлява, за да разбере електората , какво си е избрал. Да си отговори, че е най беден, болен с най ниски доходи, най висока смъртност, защото сам избира такава съдба.Чака Месията!
ГЕРБ ще злоупотребява с опозицията, на която ще хвърля вината за неудачното си справяне с кризата. Защото така е угодно и на ЕС ( ЕНП-) да оправят икономиките си за сметка на малките страни. Без разлика кой ги управлява, но...Коалицията стана неудобна с позициите си- да си върши работата, да иска договорената финансова подкрепа. Следващият път Месията ще е Сидеров, обещава национализация. Българинът иска да си преразпредели нещо чуждо, а не да работи здравата и ще продължи векове да тъне в във идеен и физически мързел- единствения виновник за бедността. Не си напъна никак мозъка да помисли как да живее, за кого да гласува, кой направи най нмого за повишаването на доходите му. Клипът за брадвата си беше верен, ...но той не го разбра. Медии и гербаджии го заблудиха, че са откраднати европарите. и сега, за да ги получи трябва да има работещи проекти, а не сметки за измами. Парите не са откраднати, а спрени. На БСП се стовариха лъжите за магистрала Тракия, на ГЕРБ ще се стоварят лъжите за корупцията и ЕС ще отнеме и малкото, което ни дължи, защото е под натиска на рецесията, а ние помагаме да ни го причини с пирова победа за реваншизъм.
ДПС ще съхрани гражданският мир, защото електоратът му има природна интелигентност миролюбие и това ще съхрани България и в най тежката световна рецесия. Надеждата ми е, че ще дойде ден, когато ДПС ще стане ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ЗА ДА СЛОЖИ НА ДЪРЖАВАТА УПРАВЛЕНИЕ, ПОДХОЖДАЩО НА ДЕМОКРАЦИЯТА- ЛИБЕРАЛНОТО! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ДПС, ЗА ЕКИПА НА ДОГАН, ЗА ЛИБЕРАЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
цитирай
2. thetrooper - Ако ме питате защо никога не трия коментари,
06.07.2009 06:20
отговорът е прост: аз не се срамувам от чуждите глупости...
цитирай
3. eien - Отличен коментар 2!
06.07.2009 06:37
Поздрави!
цитирай
4. sparhawk - горното звучи
07.07.2009 10:05
малко като самия Ахмед Доган да го е писал... на градус.
цитирай
5. nkf - Първият коментар може да бъде ан...
12.07.2009 12:02
Първият коментар може да бъде анализиран само от специалист-психиатър.
Определено елкторатът на доган , също като електората на БСП, демонстрира тежки дисфункции, остра морална недостатъчност и патологична наглост .Този електорат за сетен път демонстрира,че освен за нискокачествен селскостопански труд не е способен на нищо друго.
Трябва сериозно да се мисли за въвеждане на определен ценз при активното избирателно право.
цитирай
6. thetrooper - Да, например завършено поне основно образование.
12.07.2009 20:43
Или плащане на данъци за последната календарна година. Или притежание на собственост в България. Защото гражданинът се идентрифицира чрез гражданския интерес.

Неслучайно жените са нямали избирателни права до началото на 20.век - не защото са били смятани за "непълноценни" спрямо мъжете, а ьащото не са имали граждански интерес. По онова време жените нито са притежавали собственост, нито (в общия случай) са упражнявали професия...
цитирай
7. анонимен - странно защо имам чувството че л...
14.09.2009 10:09
странно защо имам чувството че лъжеш че никога не триеш коментари,но пред лицето на врага,това ти е простено.също както и обръщението мадридски помияр към н.в. сина на н.в. борис 3 син на н.в.фердинат,все българи направили много за отечеството си. от съсед на браснаря на н.в.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: thetrooper
Категория: Политика
Прочетен: 2064761
Постинги: 264
Коментари: 3353
Гласове: 6456
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930