Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2009 07:45 - Вън престъпниците от Народното събрание!
Автор: thetrooper Категория: Политика   
Прочетен: 9784 Коментари: 23 Гласове:
8

Последна промяна: 17.07.2009 08:34


Уважаеми читатели на този блог,
Уважаеми гласоподаватели на Синята коалиция, както и на партиите ГЕРБ, Атака и РЗС,

На 5 юли изритахме престъпната тройна коалиция от власт и пратихме комунистите и ДПС в опозиция, а НДСВ на боклука. Формира се ново парламентарно мнозинство, съставено от партии, които не бяха част от управляващото статукво и по време на предизборната кампнаия ясно декларираха намерение да потърсят наказателна отговорност за престъпните действия на досега управляващите.

Въпреки това част от виновниците за тези престъпни действия бяха наместени на избираеми позиции в листите на БСП и ДПС и сега заемат места в Парламента. Скрити зад депутатски имунитет, министри и заместник-министри от правителството "Станишев" не само че не отговарят за извършените от тях безобразия, но и смятат да дават акъл на сегашното мнозинство как да измъкне страната от блатото, в което те самите я натикаха. Виновните за гигантската корупция, спрените еврофондове и катастрофалния имидж на България претендират, че ще бъдат "конструктивна опозиция", вместо да отговарят пред съда за това, което ни причиниха.

Свещен дълг на депутатите от мнозинството е да отнемат депутатския имунитет на онези народни представители от БСП и ДПС, които са отговорни за убийства, геноцид, връзки с мафията, корупционни схеми, политически "чадър" над организираната престъпност, измами при усвояването на еврофондовете. Не бива да очакваме обаче, че това ще се случи от само себе си. Нужно е да упражним граждански натиск, за да принудим нашите народни избраници да го сторят.

Гражданската активност не завършва с гласуването, тя започва с него. Затова нека да стартираме инициатива по разобличаването на бандитите в 41-ото Народно събрание. Лично аз на няколко пъти в този блог обръщах внимание на криминалните престъпления на представители на тройната коалиция:
За мисията  на кандидат-депутатите от десницата Тройната коалиция от А до Я Убийството на Методи Маринов в Четвърто РПУ-София: 4 месеца по-късно Убийци и мафиоти водят листите на БСП! 5 месеца от убийството на Методи Маринов Емилия Масларова: от Могилино до Хасково Маниака - враг номер едно на българската демокрация? Ще има ли наказание за убийците на Методи Маринов?
Обръщам се към всички вас с апел да ме подкрепите в това начинание. Изпращайте всякаква информация (чрез коментари към този пост или линкове към ваши статии) относно незаконни действия на депутати от сегашното Народно събрание. Аз се наемам да напиша по един пост за всеки народен представител, който трябва да бъде със свален имунитет и да отговаря пред правосъдието. Разпространявайте тази информация по всички възможни канали - нека тя да стане достояние на политическите сили, медиите и прокуратурата.

Мястото на такива като Ахмед Доган, Румен Петков, Делян Пеевски, Емилия Масларова, Емел Етем, Пламен Орешарски, Михаил Миков и подобните им е в затвора, а не в Парламента! Да не допуснем техните мерзости да потънат в забвение!


Тагове:   ДПС,   Народно събрание,


Гласувай:
8



1. haralanov - Здравей!
17.07.2009 07:57
Освен всички престъпници изброени от Вас,ми се струва за съвсем уместно под Съдебна отговорност да бъде привлечен и съответно и Ефективно Осъден и Милен Велчев.Той в момента е без имунитет.Идеалният момент е да започне Съдебно производство срещу него.Излишно е да споменавам за врътката с Външният дълг на България,както и за хотелите на брат му.
цитирай
2. анонимен - gfteqrg
17.07.2009 08:57
Никой не е престъпник,ако това не е доказано със съд.Не може клюките да са доказателство.Затова,тъпанарчета,си седете на задниците и се молете някой да не ви осъди за клевета.
цитирай
3. bamby13 - до gfteqrg-защитник на "слабите и онеправданите"
17.07.2009 10:35
доказателствата са очеизвадни. Опъпраните пенсионери поставени пред дилемата дали да си купят кисело мляко и хляб или необходимите им лекарсва; безобразното състояние на пътищата ни; убийствата и отвличанията посред бял ден. Като редови тъпанар спирам да изброявам и те оставям да си се радваш на късогледството
цитирай
4. анонимен - до gfteqrg
17.07.2009 10:51
Уважаеми "всезнайко",нали за да се докаже , че евентуално лицето Х е невинно трябва първо да се даде на съд? И дали това са клюки или само част от мерзостите следствието трябва да си каже думата,а ако си седим на задниците това ще се случи когато цъфнат налъмите!
цитирай
5. анонимен - идея
17.07.2009 12:10
Създайте групи във facebook и да продължим там комуникацията!
цитирай
6. анонимен - престъпниците
17.07.2009 12:18
Първо: гордея се с българите и с това, че съм българка - показахме, че не сме заспал народ, потънал в апатия. Прав е авторът: изборите са само началото. Да не заспиваме отново, да се борим всичко откраднато да се върне на народа. Най-важното е младите хора да завеят достойно, а щом като те са добре и възрастните ще са добре.
Второ: кажете ми как от една депутатска заплата се строят хотели, спа центрове и т.н. Как една проста редакторка - Ирена Кръстева стана крупен собственик на медии, недвижимо имущество, как непрокопсаният и син стана зам. министър и депутат. Бях миналата седмица В Батак, Ракитово и другите селища на този район. Всичките постери с портрета на Пеевски са разкъсани - не съм ги разкъсал аз, а местните хора. Те са гласували за него от страх, а не по убеденост.
Да искаме пълна проверка на богатствата на Масларова, Велчев, Кръстева и Пеевски, Данчо Ментата, Христо Бисеров, един и двама ли са престъпниците... Доган!
С уважение към честните и бедни българи: Атанасов.
цитирай
7. анонимен - Сега или никога!
17.07.2009 12:46
За държавността в държавата е настъпил важен момент, или ще завършим прехода,или отиваме в отвъдното!
цитирай
8. анонимен - сините на съд
17.07.2009 13:09
Уважаеми трезвомислещи хора, наш свещен дълг е да изправим пред съда всички от кабинетите "Костов" и "Ф.Димитров", които с престъпните си действия разпродадоха и съсипаха до основи българската икономика чрез КРИМИНАЛНА приватизация ("Костов") и направиха БЕЗУМНА И ПРЕСТЪПНА аграрна "реформа", последствията от която все още са непоправими ("Ф.Димитров). ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА КРАХА НА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!! Последствията от тези действия все още тежат на плещите ни.Ако ЕС е спрял парите за земеделие, то е вследствие на хаоса царящ в сектора, предизвикан умишлено от кабинета Димитров.И не само това ........... примери има хиляди.
Относно т.нар. нов премиер - той е човекът, който в качеството си но главен секретар на МВР па времето на кабинета "Костов" беше отворил огромен чадър над престъпници не само но България, но и над международни такива.Призовавам и сърбите не само да викат престъпника Борисов в качеството му на свидетел, но и да повдигнат полагащите му се обвинения.
Опомнете се вие които гласувахте за Герб и Синята коалиция и дадохте България в ръцете на банда плиткоумни престъпници.
цитирай
9. анонимен - sega mu e vremeto
17.07.2009 13:22
glupako ne naprazno si anonimen. kakvi po golemi dokazatelstva ot tova,sled kato tezi bokluzi ,napraviza palati i xoteli.ebalnik ,ti zapital li si se kak,pravi li se tova s edna zaplata .?????VSICHKI TRIABVA DA OTIDAT V DRANGOLNIKA A TI SI SEDNI ZADNIKA NA ONAIA MI RABOTA.
цитирай
10. анонимен - Страх?
17.07.2009 13:42
Щом още ви е страх от Костов, значи той е е моя човек! Все по-убеден съм че той ще разчисти тази измет, ръководена от Доган!
цитирай
11. анонимен - отговор"сините на съд"
17.07.2009 14:41
За да гледа човек има нужда от отворени очи да види, разум за да отсъди и сърце , за да почувства. Търсещия "съд на сините" няма нито едното Ф.Димитров бе на власт 9 месеца. Б'Бориов беше главен секретар по време на правителството на НДСВ. Парите за земеделие се дават не на "Социалистическите кооперативи", а на часни стопани. Отворете си очите, разсъждавайте трезво и не си изкривявайте душата да казвате на "черното" "бяло".
цитирай
12. анонимен - Медиите са източника на нашата информация!
17.07.2009 14:45
Става въпрос за обикновенните граждани на България.Всичко е много хубаво и съдържателно,което сте написали!Поздравления!
Всички знаем,че мафията е в център-ляво в НС.Нека си пожелаем да им бъде свален имунитета на всички народни представители и да видим медиите ще имат ли куража след като са ни запознали с информация за крадците да приложат факти и доказателства за написаното/те разполагат с такива/.Време е медиите да престанат да обслужват силните на деня,а да си гледат работата като такива.
Успех!Ще следя вашите коментари.
цитирай
13. анонимен - Alvin
17.07.2009 15:06
Парите трябва да бъдат в НАРОДА за да има работа за всички нас.Трябва всичко да бъди ДЪРЖАВНО(ЗАВОДИ,ФАБРИКИ,БОЛНИЦИ,МАГАЗИНИ,ДЗС,ТКЗСТ, УЧИЛИЩА,ВУЗ ,БЪЛГАРСКИ ПОЩИ..... и за всичко което се сещате)тогава НЯМА ДА ИМА БЕЗРАБОТИЦА.Учиниците бяха против МАТУРИТЕ а сега всички влизат с оценките от МАТУРИТЕ-мойто мнение е ВСЕКИ ДА СЕ ЯВИ НА КАНДИДАТ СТУДЕНСКИ ИЗПИТ защото мисля,че ОЦЕНКИТЕ ОТ МАТУРИТЕ НЕ СА РЕЯЛНИ........................
цитирай
14. анонимен - DPS iBSP obraha Bulgaria.
17.07.2009 15:09

Nima na niakoi ne mu e iasno che Bulgaria be obrana

ot bivshite ni porobiteli- DPS i Komunistite. Tova az znaia na sobstvenia si grab. Saglasen sam s predlojenieto: vinovnicite na sad
цитирай
15. анонимен - Изедници!
17.07.2009 15:29
Ще имате да вземате, ако мислите, че само последното управеление на "тройната коалиция"-/според мен това е цинично словосъчетание/ е виновно за разграбването на България и българския народ! Тези просто се самозабравиха, защото видяха, че никой не наказа нито предишните, нито по-предишните изедници!! "Гарван гарвану око не вади!" Всички знаем, че народната мъдрост е безкрайна! Дано новите гарвани да са бели!
цитирай
16. haralanov - Хм...
17.07.2009 16:07
Колко анонимници само!!!От какво ви е страх да излезете с името си?
цитирай
17. usandthem - ДО 13-ALVIN
17.07.2009 16:33
Вие сте ярък пример за вредата от социалистическата държава и по-специално пораженията и в областа на образованието. Да оставим настрана безумните брътвежи за "парите в народа" и ТКЗС-тата, като форма на развитие на селското стопанство, макар и напълно да подхождат на човек, който пише "бъдИ", "учИници", моЙто", "студенски", и "реЯлно".
цитирай
18. анонимен - Успех на всички разбирачи...
17.07.2009 16:46
Вместо да се плюе по този или онзи, нека за момент се замислиме,като най-обикновенни хора над едно простичко нещо - ясно е, че всеки политик малко или много краде, и то не само в България.Въпроса е какво прави - добрите политици правят повече отколкото крадат и това се вижда и усеща от на нас "простолюдието".Така тези политици все пак изпълняват това за което са избрани - и това на нас ни стига пък дали крадат,или по-скоро колко крадат е работа на съответните институции.Обаче май в нашата държава няма такива политици,както и институциите за които говоря са меко казано безсилни....Иначе съм,съгласен с "анонимния глупак", че всеки е невинен до доказване на противното.Друг въпрос е , че и според мен всички наши политици са и с двата крака "в играта"...Без изключения.А пък за това кое првителство колко е направило,развалило и какво не е - не мога да кажа.Моето наблюдение е, че при правителството на Иван Костов,се случиха най много позитивни неща които аз като прост човек усетих.И това ме интересува!А за Бойко Борисов - времето ще покаже, но аз лично имам по скоро негативни очаквания /мисля, че всеки ще се сети защо/Дай Боже да се окаже,че греша...
цитирай
19. thetrooper - re: Благодаря за отзивчивостта и реакциите.
17.07.2009 16:57
Трябва обаче и да се действа. Нужни са факти, информация, доказателства...

@анонимен 2 (gfteqrg) - естествено, че съдът доказва вина, но за да се стигне до съд, трябва фактите да излязат наяве. Моят блог не е клюкарско издание, очаквам сериозна информация - няма да разпространявам клевети а само проверени факти. А за съдебните дела за клевета - не се безпокй, и на мен ми е любимо занимание да съдя клеветници.

@анонимен 8 - сините правителства бяха разследвани достатъчно време и нищо уличаващо ги не бе открито - само лъжи, клевети и червена пропаганда. А на твоите смехотворни искания ще отговоря по начина, по който един от генералите в хунтата на Пиночет в Чили е отговорил на бивш депутат, който е тръгнал да му търси сметка за действоята на новата власт: "ДЯДКА, ВАШЕТО ВРЕМЕ СВЪРШИ!"

@анонимен 13 - благодаря ти за рекламата на блога - наличието на твоя коментар показва демократичността на този блог:)

@анонимен 15 - зная, че народната мъдрост е безкрайна. Нали тя държа толкова време във властта "цар", Доган, Масларова, Румен Петков, Р. Овч. и подобни...
цитирай
20. анонимен - Крайно време е да се направи нещо, ...
17.07.2009 17:46
Крайно време е да се направи нещо ,стига само приказки дотегна ни вече.Всеки може да говори делата са важни.Няма да осъдят никого ,но ако се случи това ще е само началото.Успех.
цитирай
21. анонимен - Да има ред.
17.07.2009 19:07
Наистина за загрявка са най-подходящи НДСВ. После ДПС, БСП и накрая СДС-тата.
цитирай
22. avdjiiski - Истината враг на Социалистическата мафия
17.07.2009 19:36
Димитър, поздравявам те за темата и за блога.
Трябва да продължаваме да защитаваме истината по всякакви възможни начини. Блоговете са добро място.
Важно е да обясняваме защо социализма и комунизма са зло, нещо повече - Престъпление към човека.
Важно е да опровергаваме лъжите на Пропагандната машина на БКП, която продължава да действа и ще действа още дълго, чрез медии, съдилища, изкуство, дори блогъри :) Не забравяйте, че става въпрос за една система, която се е разпространявала главно чрез пропаганда и насилие скрито от пропагандата.
Гласът на свободомислещите е оръжието, което бърка дълбоко в безкруполното сърце на Комунизтическата мафия.
цитирай
23. анонимен - Не забравяйте Николай Цонев.
18.07.2009 12:49
Не забравяйте Николай Цонев.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: thetrooper
Категория: Политика
Прочетен: 2054596
Постинги: 264
Коментари: 3353
Гласове: 6456
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031