Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2010 14:41 - Първанов се оля - време е да го насметем!
Автор: thetrooper Категория: Политика   
Прочетен: 29517 Коментари: 49 Гласове:
41


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Нарочно пиша тези редове с един ден закъснение. Не бих искал афекта от прочитането на публикуваната стенограма на разговора между президента и финансовия министър да бъде причината вие, читателите на моя блог, да сте принудени да четете псувни, клетви и други елементи на каруцарската изящна словесност.

Отдавна не е тайна какъв боклук си имаме начело на държавата.

Мухльо, който първо отричаше за агентурното си минало, а после тръгна да се гордее с него, понеже "работел за родината".

Мерзавец, който отиде да ловува край Симитли, докато България беше в национален траур заради запалването на влака София-Кардам.

Подлец, който на срещата си с президента на Аржентина се опита да торпилира единната позиция на ЕС относно Фолклъндските острови, само и само за да получи аржентинската подкрепа в ЮНЕСКО за кандидатурата на Ирина Бокова.

Изверг, който поднася венец на паметника на сатрапа Туркменбаши (известен с това, че със закон е намалил пенсиите на част от гражданите на Туркменистан).

Мръсник, който по време на лов прихваща трипер от малолетна.

Чудовище, което застрелва застрашено от изчезване животно в защитена територия.

Престъпник, който злоупотребява с програмата "Петрол срещу храни" в пряко нарушение на резолюцията на ООН за ембарго срещу Ирак.

Лъжец, който дрънка врели-некипели за "героичната си роля на спасител на гражданския мир" по време на януарските протеси 1997 година, макар че по това време цял месец сякаш бе потънал вдън земя.

Национален предател, който е готов да се бори "до последна капка кръв" в защита на руските енергийни интереси в България, а нашите интереси кучета ги яли.

Страхливец, който нито веднъж досега не е отговарял на неудобни журналистически въпроси.

Вчера обаче лицето, което де юре е президент на републиката, а де факто - главен търговски представител на руската енергийна мафия в България, се прояви и като комплексар. Жалък, долен, мизерен комплексар. Едва ли е нужно да напомням, че много други политици преди него са били къде-къде по-грубо осмивани (в сравнение с невинната реплика за "младия милиардер"), но никой не е падал толкова ниско в опитите си да се разправи с този, който го е осмял. А да имаш подобно нищожество за държавен глава си е направо обида, която никой нормален гражданин не може повече да търпи.

Затова време е да поставим Гоце на мястото му. Стига сме отминавали безобразията му с гнусливо презрение. Време е за активни, дори агресивни граждански и политически действия, които да му дадат да разбере, че не може повече да ни се разхожда по главите.

Не съм юрист и няма да коментирам дали президента е нарушил Конституцията, като публикува стенограмата без знанието на министър Симеон Дянков. Само ще кажа, че Първанов отдавна е нарушил обществения договор между гражданите и президентската институция. А вчера той направо се изплю върху останките от този договор.

Малко ще му е на Гоце да му бъде проведен импийчмънт. Той заслужава направо да бъде изхвърлен с ритници от Президентството и да бъде овъргалян в катран и перушина...

И нека никой от правителството да не се притеснява от война между институциите. Така или иначе вчера Първанов я започна. Е, като иска война, ще я получи...


                       image

П.П. Само на мен ли ми се струва, или има връзка между унижаването на министър Дянков и твърдата позиция на последния да не отпусне държавно финансиране за АЕЦ "Белене"?



Тагове:   Оля,   Гоце,   насметем,


Гласувай:
46



1. karambol5 - Мдамммм той е виновен ;))))))))...
06.03.2010 15:23
Мдамммм той е виновен ;))))))))))))))))
Веселко :))))
цитирай
2. bambyo - БРАВО
06.03.2010 15:53
стана ми много приятно да прочета нещо истинско за този боклук Първанов ,жалко че ,повечето хора в БЪЛГАРИЯ са кухи кратуни
цитирай
3. ok3223 - Кухиге
06.03.2010 17:20
кратуни зоват на бунт. Кого. Търсят по -кухи кратуни. Ама то освен техните кухи кратуни други не останаха. Хората поразбраха татиката на хитреците и това, и онова. Да палнеш огън и да се грееш отдалече далече, да не се опариш, и чиниш сеир.
Няма балами. Па и няма защо. За малоумника Дянков на бунт...
Бе ти как си с мозъчната дейност. Нещо ми се чини, че ни си наред. Нещо там по невроните и хормоните е плескано от силинте ти напъни да снесеш голямо, голямо великденско яйце.
ОНО, НАПЪНАЛА СЕ ВИТОША И РОДИЛА МИШЛЕ
ДА НЕ СИ ТИ ТОВА МИШЛЕ?
цитирай
4. bloghead - Гражданското общество
06.03.2010 17:21
То май включва достъп до информация, особено такава разисквана между представители на властта. Така че в КОНКРЕТНИЯ случай с публикуването на стенограмата, аз съм ЗА.
цитирай
5. haralanov - Гоце не става за президент
06.03.2010 17:27
Толкова нагъл,злопаметен и хищен тип не заслужава да бъде Президент на България!Всяко негово публично появяване,трябва да бъде бурно освирквано!Защото съда няма как да отсъди,че е нарушил Конституцията,пускайки стенограма от разговор с някой,без неговото съгласие!
цитирай
6. vmir - Чувствам се омерзен от падението му.
06.03.2010 17:54
Но България не е страната, в която адекватността се гледа с добро око, най-малко в политиката, която е инкубатора на цялата останала неадекватност.

Моля те, махни го този ok3223, да върви да се жалва на когото си иска, провокаторите не са част от истината и никога няма да бъдат част от нея, достатъчно ги търпяхме, вижда се, че освен на лигавене, на друго не са способни.
цитирай
7. nakom - Добре де , я ми обяснете
06.03.2010 18:07
с какво точно Гоце се е изложил?.Аз виждам някой който приказва глупости пред камера, не за първи път и не само за гоцката.И после отива да се извинява.И биде насметен.Къде точно е падението на Първанов, защо точно това трябва да е повода да го насмитаме?.Комплексар едва ли е точната дума, много добре си нареди глупака Дянков.Който общо взето си го заслужаваше.
Даже ще съм много доволен, ако от тук нататък всичко което се приказва по тези срещи бива стенографирано и качвано в интернет.
цитирай
8. merkator - Да защитаваш боклук от ранга на п...
06.03.2010 18:35
Да защитаваш боклук от ранга на първанов е жалко и показва колко хора в бг, все още са на ниво комунистически австралопитек! Повечето коментари тук ме шокираха! Да застанеш на страната на човешкото подобие гоце е същото като да викаш "освободители" на нацията която те е поробила! Но в булгаристан чиито президент е червения цървул първанов, живеят доста мазохисти и подлоги, които са добре обучени със компетентни слова и сложни думи да ти обясняват как една класическа отрепка всъщност е достоен "вожд"!!!! Ако не беше трагично, щеше да е мнооого смешно!
цитирай
9. demokratizator - Браво!
06.03.2010 18:49
Напълно подкрепям написаното. Дано на българите им е малко по-дълга паметта, когато Първанов им се представи като новият кандидат-премиер след някоя друга година. Този човек отдавна е пропаднал, но успява да достигне все нови и нови низини.
цитирай
10. ellitto - 4удесно
06.03.2010 19:20
браво за постинга и аз да се изкефя на нещо!!!Според мен да има много "кухи кратуни"както казва bambyo но все пак кои ти позволява да си изкажеш в БГ свободно и ненаказано мнението особено ако не ги похвалиш?!Ами никои не е останал на поста си когато е застанал срещу властта комунисти4еска!!!Така 4е мили мои дерзаите и това е!Ще измислим нещо!
цитирай
11. ktt2000 - Докога ще търпим този агент на ДС
06.03.2010 19:45
Напълно споделям анализа на автора!Необходимо е веднага да започнат действия за отстраняването на агент Гоце от Президентската институция!
цитирай
12. tirith - Протест
06.03.2010 19:46
пред Президентството - 07,03,2010.
Подробности:
http://tirith.blog.bg/politika/2010/03/06/07-03-2010-protest-pred-prezidentstvoto-protiv-goce.505643
цитирай
13. thomas - Афект!?
06.03.2010 20:14
Та ти си роден с тоя афект - само ако някой е "комунист", вече ти е все тая дали прав, или не! Ако имаше очи за ситуациите, щеше да видиш, че машината за гафове Дянков, дето където и да се появи, ръси само глупости, има право да каже подобно нещо за президента САМО ако може да го докаже. Ако не може - просто трябва да си подаде оставката, тъй като вече го е казал. И съм почти сигурен, че Борисов ще го накара да го направи до броени дни, защото иначе тази изцепка ще му съкрати още повече и без това краткия и обречен мандат. Точно както вече му се наложи да оттегли Желева. А Първанов, какъвто и да е - милионер или милиардер, колкото и да е лош... в случая не само е от правата страна, но и показва чудесни ловни рефлекси, само че ролята на глигана се играе от едно доста по-беззащитно и малко животинче.
цитирай
14. zaw12929 - За кой се мислите? Така ли избивате ...
06.03.2010 20:16
За кой се мислите? Така ли избивате комплекс за малоценост? Боклук, как ще ориташ държавния глава. За психото сте с миралуб
За постинга за Президента се изявихте като боклук...
Краставите магарета през девет баира се чуват, глас дерат,И какво?! Имате ли съвест да застанете на правилна позиция. Не сте смешна а жалка с това изцепване?! За кого се мислиш. Това ли е демокрацията и свободата на словото. Измисли нещо умно, а откъде акъл.
Ти си боклук отвсякъде че инициираш омраза и това на никого не помага и затова ще си живеем в блатото
цитирай
15. анонимен - хм..
06.03.2010 20:26
некви игри тука се играят доста сериозно, не се знае къде ще им излезе края...
цитирай
16. tili - Че той си се олива от
06.03.2010 20:28
20 години! Я да си спомним само Милошевич! Но този народ си го избира! Млъквам, че....
цитирай
17. yuliya2006 - Ще пея за вас господин Президент, за ...
06.03.2010 20:54
Ще пея за вас господин Президент,

за вашата слабост да сте пасивен.

Изкачили сте днес своя Олимп

а цената е да си мълчите гузно.



Ще пея за вас господин Президент,

вие помните ,когато всичко се срути.

И вълни от гняв и омраза,

ви помете главоломно надолу.



Точно вие господин Президент,

бяхте мъдър и смел,волеви.

Пред микрофона с достойнство,

казахте"-Ние загубихме"



Ще пея за вас господин Президент,

за това че тогава вие бяхте.

Мъж с бъдеще-голям политик

и на омразата отвърнахте смело.



Ще пея за вас господин Президент,

но кога за вас бе по-трудно.

Тогава когато имахте чест,

или сега роб на тяхната догма.


07.10.2007

ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
18. stoves - Първанов и мекерета срещу Дянков
06.03.2010 21:45
Напълно подкрепям постинга .Нищо по-вярно от това ,че "скъпият"ни президент е не президент, на когото във всяка нормална държава трябва да му се чува думата ,а един жалък комплексар, и всичко останало ,което бе изписано в общественото пространството още при първия му мандат .Тази вечер и послушното пале "вице" компетентно се изказа ,колко прав е жалкия ни държавен глава - друго и не можеше да се очаква ! Тези господа - "другари" много добре усещат, че наближава края на безоблачните им щастливи години на яздене на българския народ и за това са нервни .Нервни са ,че всички милионери в България са свързани с тяхната партия ,която ни водеше към благоденствие и просперитет ,който и до сега не можем да го видим и след дирижирания от тях 20 годишен преход ..Нагли ,арогантни и безсрамни са Първанов, Марин и цялата им отвратителна и нахална пасмина ...Страх ги е ,че идва Видов ден и всичките им мръсотии и кражби става ясни и за най-глупавия и прост човек в нещастната ни държава .
цитирай
19. meto76 - Забравил си да допълниш цялата о...
06.03.2010 22:36
Забравил си да допълниш цялата олигархична сган, която е около него и на която той раздаде държавни ордени - Емил Кюлев,Тодор Батков;Манджуков,Илия Павлов,Георги Гергов,Черепа,Людмил Стойков и други крадци и мафиоти .Има една приказка кажи какви са ти приятелите, за да ти кажа какъв си ти.
цитирай
20. stealth - Какъвто ........
06.03.2010 23:28
Какъвто е народът,такъв и президента.
Единствената ни надежда е да изритаме по-бързо агент Гоце Седевчов от европейска България и да го пратим да мете коридорите на Кремъл.
цитирай
21. police - Боре,
07.03.2010 00:15
borjstodorov56 написа:
ХА-ХА-ХА! ГОЛЯМ РЕВ! ГОЛЕМИ НАПЪНИ! УМИРАМ СИ ОТ КЕФ ДА ВИ ГЛЕДАМ КАК СЕ ГЪРЧИТЕ ОТ БЕЗСИЛНА ЗЛОБА! ХА-ХА-ХА! Първанов ви навря в КУЧИЯ ГЪЗ! И да чувам само тишина! Млък,насрани задници! Шъъъъъъът!
P.S.Митко,това не твоята истинска снимка,нали? Ама какво ти е виновно момчето,че се гавриш с болеста му? Сложи си драконче,вампирче,Азис,ама болно момче да сложиш за аватар....
P.P.S.Верно е,че Първанов е хващал трипер. От сестра ти го хвана. И аз я шибах,и на мен ми лепна трипер. Ко ся? Хора сме,чукаме кучки...
P.P.P.S.ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!


а ти защо лаеш като бесен, вместо да крепиш топките на гоце, аре бегай
цитирай
22. spasunger - Леле, какви епитети само за държавния глава!
07.03.2010 01:03
Каква партизанщина...

Ами да го насметем тогава, как точно предлагаш да го направим? Импийчмънт - добре, на какво основание? Щото не е от "наш'те"? Това ми мяза на старите седесарски прийоми от площадите. Да запалим Президенството този път, а? Всеки ден ще е така, до победата (т.е. докато на нас ни отърва).
цитирай
23. asthfghl - ...
07.03.2010 01:24
Ниската политическа култура на българина прозира от този пост.
цитирай
24. mglishev - Възможно ли е
07.03.2010 04:37
Дянков и Първанов да разиграват поредния театър? Думата ми е за "Белене". Дянков отказва финансиране на проекта за новия АЕЦ, което отваря път на руските инвеститори. Същевременно обаче някой десен гласоподавател може и да се усети - съответно Първанов и Дянков си устройват кратка престрелка, а десният гласоподавател се успокоява.

Признавам, че за мен Първанов е отвратителен, а ГЕРБ - силно неприятни.
цитирай
25. boristodorov56 - Правете разлика между мен и този помияр - borjstodorov56
07.03.2010 06:56




Този помияр:


borjstodorov56 НЕ Е boristodorov56!

===================================================


23. borjstodorov56 - ХА-ХА-ХА! ГОЛЯМ РЕВ! ГОЛЕМИ НАП...
06.03 23:57 ХА-ХА-ХА! ГОЛЯМ РЕВ! ГОЛЕМИ НАПЪНИ! УМИРАМ СИ ОТ КЕФ ДА ВИ ГЛЕДАМ КАК СЕ ГЪРЧИТЕ ОТ БЕЗСИЛНА ЗЛОБА! ХА-ХА-ХА! Първанов ви навря в КУЧИЯ ГЪЗ! И да чувам само тишина! Млък,насрани задници! Шъъъъъъът!
P.S.Митко,това не твоята истинска снимка,нали? Ама какво ти е виновно момчето,че се гавриш с болеста му? Сложи си драконче,вампирче,Азис,ама болно момче да сложиш за аватар....
P.P.S.Верно е,че Първанов е хващал трипер. От сестра ти го хвана. И аз я шибах,и на мен ми лепна трипер. Ко ся? Хора сме,чукаме кучки...
P.P.P.S.ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!

=====================================================

КУМЪНИЗКА ОТРЕПКА!

цитирай
26. vmir - 8. nakom,
07.03.2010 06:58
nakom написа:
Добре де , я ми обяснете с какво точно Гоце се е изложил?.Аз виждам някой който приказва глупости пред камера, не за първи път и не само за гоцката.И после отива да се извинява.И биде насметен.Къде точно е падението на Първанов, защо точно това трябва да е повода да го насмитаме?.Комплексар едва ли е точната дума, много добре си нареди глупака Дянков.Който общо взето си го заслужаваше.
Даже ще съм много доволен, ако от тук нататък всичко което се приказва по тези срещи бива стенографирано и качвано в интернет.


Ти почти си си отговорил: “Аз виждам някой който приказва глупости пред камера, не за първи път и не само за гоцката. …много добре си нареди глупака Дянков Който общо взето си го заслужаваше”, което показва не особен интерес към проблема и вяло предложение за решаването му.

Твоята незаинтересованост обаче влиза в тотален контраст със значимостта, която гоцката придава на ситуацията, и се оказва, че гоцката разчита на нашата незаинтересованост и досада, за да издърпа отново чергата изпод краката и на това правителство, докато ние се почесваме, или разсеяно пристъпваме от крак на крак. Мисля, че това сега е очевидно, само да припомня, че гоцката стана президент с рефрена, че “корупцията е превърната в държавна политика”, с което подлуди 1 милион пенсионери, неграмотни, бедстващи и отчаяни да припознаят в него ако не спасителя си, поне говорителя на истината, а сега се опитва със същия трик да торпилира цялата държава, за да пробута нещо, което за момента само той си знае.

Иначе - да, прав си, че това не е излагация. Това е несравнимо повече от излагация, а за мен гоцката започна вероломна война срещу правителството, но дано този път поне лумпените да се усетят, че не са нищо повече от маши в игричките на политически интригант, на който не му пука за последствията. Дано след 20 години да не си спомняме, че правителството на големите надежди за европеизация и ред е паднало от власт и е настъпило политичесто безвремие и мизерия, защото някаква си гоцка се фръцнала, че някой в някакво шоу казал, че не била млада.

цитирай
27. breeze - Една "пица" ако е гаф, ще се разбере когато я изядем, не е толкова сложно.
07.03.2010 07:29
Но президент да предлага "пици", независимо кой е...
цитирай
28. vmir - Моля автора на постинга да заличава коментарите на такива, които нямат отношение
07.03.2010 07:32
към темата, а демонстрират единствено просташко отношение към пишещите. Моля да се заличат и онези, които с имитация на ник се опитват да породят недоверие към имитирания.
цитирай
29. meto76 - http://www. facebook. com/group. ...
07.03.2010 09:47
http://www.facebook.com/group.php?gid=368489401179&ref=search&sid=1050813454.651652326..1&v=info
цитирай
30. pavy - когато губиш много те боли...
07.03.2010 10:08
нормално е да се държиш така, когато си наясно че ти остава много малко до края на мандата а с него и на всички благинки...помислете си колко хора са подтикнали президента да се държи по този начин...Ясно е че някой на някого дърпа конците...Но Гоце се изложи за пореден път.
цитирай
31. thomas - @30
07.03.2010 11:03
Pavy, честно, зачудих се за кого говориш, че му остава много малко до края на мандата...
цитирай
32. nakom - vmir душата
07.03.2010 11:49
Явно не си на мнението на мнозинството.Щото Първанов си управлява, и този т.нар протест ще се пише на пясъка според мен, освен ако не прикрива нещо по-сериозно.
Интересно, ако Костов я беше свършил тая работа вместо Първанов, тук щеше да се пука по шевовете от викове какъв мъдър политик е, колко е умен, как България не му е на нивото итн.
Но за забава на всички, пак ще се лае по блогове известно време, после пак ще си тръгне по-старому.То хората и за това не гласуват за политици подкрепяни от този тип люде, защото все лай го обръщат.
цитирай
33. therainss - а ако...
07.03.2010 13:01
А ако агентите по право са все боклуци, то защо никой не иска оставката на Божидар Димитров, неуважаеми Бойколизци?!
цитирай
34. spasunger - 25.
07.03.2010 13:38
Борко вече си има фен-маниак? Интересно :-)
цитирай
35. thomas - @39
07.03.2010 13:41
Може пък да са като Доктор Джекил и Мистър Хайд? :-)
цитирай
36. pegas08 - Давай, братко!
07.03.2010 14:15
Ше ги гътнем на изборите!

Баба Марта без да бави.
На Първи ден се тя смили.
Малко Слънце ни изпрати.
Да стопли кризисни души.


Започна празник, с Пижо, Пенда.
Поздрав пратихме навред.
От Брюксел ни гостува Бренда.
Да тури във финанси ред.


"Хепи баба Марта дей!"
Чуруликна от вратата.
Излез, на Слънце се погрей!
Не вдигай ти заплата!


Баба Марта се смрази.
Към Бренда не погледна.
На Сечко SMS прати.
"Идвай , бейби, да я резна!"


Трети март е ден свещен.
Празнуваш Свободата.
Изи Райдър, устремен
Се вряза в тълпата!


Може би сънувал Гурко.
Нощем, след купон.
Или пък хапчето е сбъркал-
Аспирин с каптагон!


За капак, на тази драма.
Трето действие се разви.
Между нашите глави, държавни.
Тихо пламнаха искри.
***

Какво ли там, в торба стои?
Шило някакво човърка.
Вика:"Хайде, погледни!
Кой в кацата е бъркал???"
цитирай
37. smilodont - Гоце се събуди
07.03.2010 14:48
Къде беше г. Първанов през изминалите години . Години изпълнени с курупция къде по избори къде по височайши управленски кадри . Тогава този именит ПРЕЗИДЕНТ не му се чу гласът, но когато се разръчка и малко кошера започна да реве като ........ Трябва да се запитаме дали не е нужно точно тази институция да бъде проверена за свойте действия . Дали от тук не започва охтопода?
цитирай
38. baletlnetpepas - евалата трупър
07.03.2010 14:48
поведи десните
цитирай
39. therainss - Благодаря
07.03.2010 15:07
Благодря на автора, че е изтрил мой коментар, който явно не му изнася. Но свободата на словото никога не се е харесвала на Бойко и малоумните му последователи.
цитирай
40. thetrooper - За да има ред в този форум
07.03.2010 16:00
отсега нататък въвеждам модерация. На последния коментиращ ще посоча, че не съм последовател на Бойко (както личи и от блогрола ми).
цитирай
41. ivanivanov33 - Борката и Бойко
07.03.2010 16:03
със сигурност имат много поддръжници. Много от тях не пишат блогове, не се занимават с агитация, подбуждане на по-глупави към какво ли не, НО ГЛАСУВАТ.
Нали знаете резултатите от изборите??!!
цитирай
42. hatanasov - nakom - Добре де , я ми обяснете
07.03.2010 20:54
Не е дал обяснения за нарушаването на няколко международни решения и закони, с което излага България пред света. "Петрол срещу храни"? Убиване на животни от червената книга.
цитирай
43. hatanasov - zaw12929 - За кой се мислите? Така ли избивате ...
07.03.2010 21:00
Бихте ли посочили поне една държава от източния блок в която досиетата на тайните служби са все още тайни за тези, които ги хранят - народа. И в която агенти на тайните служби заемат високи държавни постове. А Гоце е този, който избива животни от Червената книга.
цитирай
44. galinabg - Толкова нагъл, злопаметен и хищен ...
08.03.2010 01:58
haralanov написа:
Толкова нагъл,злопаметен и хищен тип не заслужава да бъде Президент на България!Всяко негово публично появяване,трябва да бъде бурно освирквано!Защото съда няма как да отсъди,че е нарушил Конституцията,пускайки стенограма от разговор с някой,без неговото съгласие!


Минчо, ако ми позволиш да те поправя - не Той не заслужава да е президент на БГ, а България и българите не заслужаваме такова наказание - Той да ни е президент :)))))
Поздрави ;)
цитирай
45. ellitto - Да
08.03.2010 09:43
напълно см съгласна с galinabg ние не заслужаваме такова наказание!!!
цитирай
46. iliaganchev - Благодаря на президента, че ...
08.03.2010 10:06
Благодаря на президента, че публикува точния текст на разговора между представителите на двете институции и по този начуин спести манипулационните спекулации!
цитирай
47. monarchism - Пълен цирк. Всичко в тая република е ...
08.03.2010 10:49
Пълен цирк. Всичко в тая република е кьор фишек.
Докато нежния министър с очилцата ходи на крак (?!?) да се извинява на комуноида от Сирищник, дебата за АЕЦ Белене остана назад. Съвсем скоро май ще си имаме руска атомна централа.
цитирай
48. therainss - ей това е
09.03.2010 10:47
ей това е истината - пак дребените проблемчета отклониха народното внимание от истинските проблеми. Това беше замисъла на целия този "скандал".
цитирай
49. dqd2 - Съгласен съм
11.03.2010 22:35
Прав си за всичко по отношение на Първанов. И аз се надявам да си получи заслуженото, но и ме е страх от това кой ще дойде на негово място ако това стане. ГЕРБ започват да се дънят много сериозно, а Първанов се радва на не лош рейтинг. Според мен няма да успеят да го свалят от президентския пост. И не само това. Той беше архитект на предните 2 правителства, ще бъде и на следващото. Защото очевидно освен старата комунистическа шайка никой в тази държава не може да управлява без да докара страната до хаос накъдето сме тръгнали с ГЕРБ.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: thetrooper
Категория: Политика
Прочетен: 2067561
Постинги: 264
Коментари: 3353
Гласове: 6456
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930