Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2010 10:06 - Във Ватикана случайности няма
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4593 Коментари: 2 Гласове:
4



Нашите оправни управници много обичат да се оправдават със случайности, когато стане гаф. Още повече международен гаф. Защото нали знаете, управниците ни са управлявани от онова международно племе, на което не бива да му споменавам името. Иначе току-виж ме заподозрели в антисемитизъм. Та думата ми беше за гафовете. Ето ви го последният, цитирам Агенция БЛИЦ:

„Канадска телевизия разпространи материал за аудиенцията на българската делегация при папа Бенедикт ХVІ в Рим, като я обяви за македонска. В репортажа се вижда водачът на делегацията - Бойко Борисов, и се чува неговото изявление.

Официалният сайт и телевизията на Ватикана изглежда са източник на грешката, която се очертава като дипломатически скандал, макар да прилича на "намигане" според пратеничката на Нова тв.

Още преди кацането на българската делегация на летището „Чампино” посещението бе белязано от протоколен гаф: домакините бяха обърнали наопаки българското знаме - като при война, докато другите два флага на Италия и на Европейския съюз, си бяха наред.

Преди няколко месеца поздрави от Борисов на папата занесе лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който бе приет в покоите на Светия отец.

Сега за празника на Светите братя първоапостоли самият Бойко Борисов отиде в Рим, спазвайки традицията за високо българско присъствие в този ден в италианската столица. Той получи лична аудиенция и благословия от Бенедикт XVI, който в обръщението си отбеляза, че "Кирил и Методий са помогнали за християнизирането на България".

Подаръкът за папата беше маска на Бетовен, изработена от министъра на културата Вежди Рашидов, и снимка на католическата църква от град Раковски. "И папата и кардиналът са много доволни от това, което България прави - за запазването на европейската идентичност, етническата толерантност, религиозната толерантност, помощите за Хаити, организирани със смс кампанията", каза Борисов.”

Борисов каза… А папата какво каза? Казва ли ти някой? И смееш ли да попиташ? Тези около Бойко не смеят, обаче аз смея. Както смея да твърдя, че е станало нещо кофти, ама тоя път много кофти за нашето бандитско европийско правителство. Защо мисля така?

При Ватикана обаче случайности няма. Няма и гафове. Всичко е предварително пресметнато. До най-малката подробност. Та гаф ли е или е намигане, както са казали от турската Нова тв? Според мен нито едното, нито другото. Случилото си е жив шамар. Дали заради посещението на Волен, предшествало посещението на серийния убиец Бойко? Дали заради това, че самият Бойко е грешник, ама грешник на квадрат. Мутра, бандит, крадец, та и убиец отгоре на всичко? Дали затова, че подаръкът на мадам папата е изработен от манафа Вежди? Кой знае… Във Ватикана мълчат и аз много подозирам, че ще продължават да мълчат и през следващите хиляда години. Когато няма да има нито Ватикан, нито папа, а може би и България няма да я има. Кой знае…

 


Тагове:   Ватикана,   шамар,   гаф,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Допълнение
24.05.2010 20:48
Копирам от моя сайт
http://eltimir.ucoz.ru/

1 Ник (Днес 18:00)
***"„Канадска телевизия разпространи материал за аудиенцията на българската делегация при папа Бенедикт ХVІ в Рим, като я обяви за македонска."
***"..на летището „Чампино” посещението бе белязано от протоколен гаф: домакините бяха обърнали наопаки българското знаме.. "
***".."Кирил и Методий са помогнали за християнизирането на България"..
Наистина няма случайности.Отписани сме от света и Ватикана участва в заговора.Освен гаврата с обърнатото знаме,папата не може да не знае че св.св.Кирил и Методий са дали много и за християнизирането на Европа и така би трябвало да се каже.В случая папата умаловажава дейността им.Нищо ново,като се има впредвид,че е масон.То и на Веждито подаръкът,няма нищо общо с България,което също не е изненадващо,защото и той е масон и при това не е българин.Но нямам впредвид паспорта.

2 Елтимир (Днес 18:01)
Изненада всъщност няма. Откакто папата нарече евреите "нашите по-големи братя", вече очаквам всякаква низост от страна на Ватикана. С последната изпълнение папата по заповед на мамата демонстрира, че не признава съществуването нито на българска държава, нито на българсках нация. Ами да почнем да си връщаме, какво ще кажете?
На първо време искам да запитам защо столицата на папата носи името Ватикан и чие всъщност е това име? Мадам папата, ако не знаеш, питай мамата, тя може би знае.
цитирай
2. eltimir - Допълнение 2
24.05.2010 20:49
3 Елтимир (Днес 18:52)
Мамата нещо си затрая, затова съм принуден да кажа няколко думи за самото име Ватикан. Ватикан е името на римския бог, който отговарял за първия вик на новороденото бебе. Защо ли светите овци са позволили столицата на тяхната мама, тоест папа да носи името на едно езическо божество?
Сетих се и нещо друго. Лео Таксил беше написал две разкошни книги - "Забавна библия" и "Забавно Еангелие". Горещо ви ги препоръчвам. Аз от своя страна ще се опитам да ти потърся в Мрежата и да ги кача на сайта. Та щом според папата Светите братя Кирил и Методии са помогнали за християнизирането на българия, на Европа и на част от хазарите, а пък днешното християнство няма почни нищо общо с християнството на Христос, то аз съм на мнение, че е наш дълг да я разхристиянизираме. И България, и Европа. А пък после, след като разчистим еврейските гнусотии, ще решим какво да построим върху освободеното духовно пространство.

4 Елтимир (Днес 19:23)
Тук:
http://vse-knigi.su/auth/5507
намерих и трите книги на Лео Таксил - "Забавна Библия", "Забавно Евангелие" и "Свещеният вертеп". Като натиснете за сваляне ви пита в какъв формат искате книгата. А "Забавна Библия" е в два варианта с илюстрации и без илюстрации. Единственото неудобство е, че книгите са на руски език.
Приятно четене и много смях за онези, които владеят руски.

Елтимир (Днес 21:46)
Преди години писателят Димитър Делян ми разказа, че във Ватикана имали специален печат за книги с надпис "Донесена от България". Такава книга била обявявана за еретическа и директно заминавала в тайните хранилища. За разлика от другите еретически книги обаче, българските не били горениа прибирани на сигурно място. Хайде сега да ги видим колко са благоразположени към нас папите и мамите. Искам достъп до българските книги във Ватикана. Вярвам, че много други българи също го искат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996945
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031