Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2012 23:33 - Аз съм против провеждането на гей-парад в София!
Автор: thetrooper Категория: Политика   
Прочетен: 9735 Коментари: 4 Гласове:
11

Последна промяна: 29.06.2012 12:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

На всички, които подкрепят провеждането на гей-парад в София, или смятат, че игнорирането на подобна проява е най-добрата позиция, бих искал да кажа следното:


Хомосексуализмът е декриминализиран в България още през 1968 година. Нещо повече, Конституцията и законодателството на Република България не допускат дискриминация по пол, възраст, етническа и религиозна принадлежност, както и на база сексуална ориентация. Винаги, когато някой български гражданин реши, че правата му са накърнени или е дискриминиран (включително и заради своите сексуални предпочитания), той може да се обърне както към българския съд, така и към Европейския съд за правата на човека. Поради това подобно шествие не може да бъде представено като протест на онеправдани от държавата граждани и това организаторите на парада много добре го знаят. Тяхната цел обаче е друга.

 

Организациите, които стоят зад планирания гей-парад, искат да вменят вина у мнозинството български граждани заради това, че българското общество не е толерантно към хомосексуализма. Само че обществото не е длъжно да бъде толерантно към подобни практики, които са не само в разрез с християнския морал, а и са дълбоко противоестествени. Някои хора могат да нарекат това предразсъдък, но в действителност предразсъдъкът е натрупаната мъдрост на нашите предци.

 

Според Христовото учение, хомосексуализмът е грях и Църквата наказва този грях по същия начин, по който наказва убийството - с 20 години лишаване от причастие. Защото хомосексуализмът е убийство на плътта.

 

Освен че е антихристиянски, хомосексуализмът е и съвършено чужд на българската душевност. Никъде в българската литература, в българския фолклор и българските традиции не се пропагандират хомосексуални отношения. Ето защо натрапването на чужди влияния не може да не предизвика ответна реакция. Но дори това не е най-страшното.

 

Изключително обезспокояващ е факта, че защитниците на подобни прояви лансират крайно манипулативни внушения. А именно, че подкрепата за гей-парада е нещо модерно, демократично и „европейско“. Респективно, противопоставянето му се квалифицира в най-добрия случай като „закостенялост“. Още повече, до неотдавна всеки, който се изказваше против наглите искания за паради, еднополови бракове и осиновяване на деца от хомосексуалисти, неизменно беше заклеймяван като „лумпен“, „нацист“ и „хомофоб“.

 

Гей-парадът не е протест срещу „дискриминацията“, а пореден опит за насаждане на т.нар. „гей-лайфстайл“. Това мероприятие е директна атака срещу семейните ценности и в крайна сметка срещу устоите на обществото. Тази атака се провежда десетилетия наред от международни (на практика „безродни“) ултралевичарски кръгове и в немалко държави вече е постигнала резултати – подкопаване авторитета на семейство и църква, широко разпространение на венерически болести, масова морална деградация...

 

Още през 70-те години на ХХ век марксистът-ревизионист Херберт Маркузе (философ от т.нар. Франкфуртска школа) е стигнал до извода, че авангард на социалистическата революция е не пролетариата (както твърди Маркс), а представителите на малцинствата. Етнически, религиозни, сексуални. Чрез умело манипулиране на тези малцинства нормата може да се превърне в перверзия, а перверзията – в норма. Така би могло да се стигне до разрушаване на традиционното (според Маркузе и последователите му „буржоазно“) общество.


Затова аз, като българин, християнин и консерватор, не мога да остана равнодушен към подобна наглост. Аз съм против провеждането на гей-парад в София и нека Божият гняв се стовари върху всички, които дръзнат да участват в тази богохулна проява!


Позиция на Младежки Консервативен Клуб относно провеждането на гей-парад в София






Гласувай:
11


Вълнообразно


1. анонимен - Божият гняв няма как да се стовари, ...
28.06.2012 23:53
Божият гняв няма как да се стовари,повече от това накъде....:)
Законодателният трябва да е......Но кой,кой,кой?!
цитирай
2. monarchism - Амин!
29.06.2012 09:42
Амин!
цитирай
3. kostas - !! КАЗАНО Е :
29.06.2012 10:17

АВГИЕВИТЕ ОБОРИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ !!! НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С МРЪСОТИЯТА ,ЧЕ ИСКА ДА СЕ НАСЪДИ В ОБЩО ПРИЕТИТЕ НОРМИ НА ПОВЕДЕНИЕ И МОРАЛ!! ДЪРВО КОЕТО НЕ ДАВА ПЛОД СЕ ОТСИЧА! ТОВА Е БОЛЕСT И КАТО ВСИЧКИ БОЛЕСТИ Е НУЖНО ДА СЕ ЛЕКУВА ! БОЖЕ ПРОСТИ ИМ ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ВЪРШАТ!!
цитирай
4. lubomir33 - Покана
29.06.2012 11:17
Заповядайте на протестното шествие срещу гей парада на 30.06.2012 г./ събота /
от 11 часа пред пилоните на НДК!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: thetrooper
Категория: Политика
Прочетен: 2054553
Постинги: 264
Коментари: 3353
Гласове: 6456
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031